vrijdag 5 april 2013

Beetje bloggen

Het is toch een beetje gek om te bloggen, terwijl je weet dat eigenlijk niemand het zal lezen, maar je moet ergens beginnen dus ach.

Dit ben ik:

En het idee is dus dat ik vooral zal bloggen over haken. Ik volg zelf veel blogs via bloglovin. Super handig! Nu probeer ik van de leukste blogs ook lid te worden via blogspot, omdat ik denk dat ik dan misschien wat bekendheid krijg.

Ik haak vooral dingetjes van patronen. Ik ben niet zo goed in het zelf ontwerpen, dus ik laat dat graag aan anderen over! Ik denk dat ik het wel zou kunnen inmiddels, maar het kost erg veel tijd denk ik en zoveel tijd heb ik nou ook weer niet. Daarom is het dus ook zo fijn dat er ontzettend veel leuke dingetjes te vinden zijn, die 'kant en klaar' zijn om gemaakt te worden!

Op dit momenten heb ik nog een flinke to do list liggen. Ik ben onder andere bezig met: een vest, een wasmand (met 'draad' van plastic zakjes van de action), een sjaal (stokhaken), een giraffe (van de freubelfavoriet van freubelweb), een soort omslagdoek, etc etc.

Ook heb ik nog wol gekocht voor: een vloerkleedje, een poncho, een plaid, een kort broekje... Ik vergeet misschien ook nog wel iets. Bovendien heb ik laatst van een vriendin van mijn ouders een berg restjes wol gekregen, super leuk om kleine dingetjes mee te maken! Ook heb ik vorig jaar twee flinke dozen met wol/katoen en één flinke doos met borduurgaren gekregen van mijn vaders werk waar ik ook nog vanalles mee kan maken!

Verder haak ik niet alleen. Ik vind borduren en naaien ook erg leuk. Het fijne van haken is wel dat je het lekker op de bank kunt doen terwijl je een filmpje of iets dergelijks kijkt!

Je hoort het, genoeg te doen! Ik zal zo nu en dan wat dingetjes gaan plaatsen over wat ik al gemaakt heb, waar ik mee bezig ben en wat ik nog van plan ben! Ook wil ik leuke dingetjes die me inspireren en gratis patroontjes die ik vind delen.

En wie weet komen er snel mensen die ook mee gaan lezen!

Liefs, Janne

11 opmerkingen:

  1. Waarom zou niemand willen lezen wat jij te vertellen hebt? ik ben razend benieuwd naar al je projecten die je hierboven noemt. Plaats er maar snel fo'to's van. ik ben zelf ook redelijk verslaafd aan haken dus ik kom zeker terug hier. En ik ga je volgen als eerste :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi JoJo, wat lief! Het zal vast schelen dat ik nu ook op haakmaaraan mee kan doen! Er komt snel meer! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben heel benieuwd en waarschijnlijk heb je inderdaad door op haak maar aan te bloggen snel meer volgers. Ik heb ook effe op mijn blog reclame voor je gemaakt (j eweet maar nooit waar het goed voor is)ik heb je foto geleend om er bij te zetten. Vind je dat oké? Groetjes Jolanda

      Verwijderen
  3. Hoi Janne,
    welkom in BlogLand!

    Leuk zeg, je zit vol plannen! Ben zelf net begonnen met haken, kan wel breien, vilten, naaien, etc..

    Dan ben ik de tweede die je volgt!
    Veel succes met alle Drops-ideeen. Ben ik ook fan van, maar tot nu toe alleen nog de brei-patronen :-)

    Groetjes, Emilie
    (ateliereem.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk!! Wat ik in de gauwigheid op jouw blog zag ziet er ook gezellig uit!

      Verwijderen
  4. Kijk en de tamtam in blogland begint al te werken! Ik las net over jouw blog bij JoJo die er heel lief reclame voor maakt, je hebt er gelijk weer een volger bij...dus je word nu al door meerdere mensen gelezen inmiddels:-))!! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wauw, gaat snel zo! Ik keek natuurlijk ook even bij jou rond, ik ken je slippertjes en ook wat andere dingetjes al! Die patroontjes staan ook al een poos op de to do list. Leuk hoor!

      Verwijderen
  5. De tamtam werkt echt hahahahaha

    Ik kom ook binnen wandelen via Jojo.
    En dus nog een volgertje erbij hahahahahahha

    Liefs Moos

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Janne,

    Goede tamtam inderdaad. Ik kom ook even kijken via Jojo. Leuke blog!

    Groetjes, Evita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kom ook piepen via de blog van Jojo :-)
    leuke blog tot nu toe, benieuwd wat er nog gaat volgen!

    Groetjes, Natascha

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou Janne, zo aan de reakties te zien valt jou blog in de smaak!
    Ook ik heb hem gevonden via-via en zal zeker regelmatig jou blog
    bezoeken.


    Succes, Joke

    BeantwoordenVerwijderen