zondag 12 mei 2013

Cadeautje voor moederdag!

Zo, het weekend is weer bijna voorbij. Het was echt een goed weekend! Leuk om iedereen van de familie weer eens te zien, spelletjes spelen, winkelen, lekker niks doen, heerlijk. Nu weer lekker thuis, nog een beetje rommelen en opruimen. Morgen gaan we weer verder met het 'echte leven'.

Verder, ja ja, ik heb er toch maar aan moeten geloven... Ik heb een tas gevoerd! Tadaa, dit is 'm!


Ik had ook wel een goede rede om hem af te maken, want het is vandaag natuurlijk moederdag. Ik heb de tas gewoon zitten haken naast mamma op de bank en ze gaf wel eens hints dat ze het een hele leuke tas vond, maar volgens mij was het alsnog een verrassing dat ze deze tas kreeg! Het is natuurlijk best een groot cadeautje voor moederdag, tenminste, voor bij ons thuis in ieder geval wel. Maargoed, dat is helemaal niet erg, want moeders verdienen natuurlijk het allerbeste! ;-)

 
Ik heb granny’s gehaakt met hele dikke wol en haaknaald 10 mm (als ik het me goed herinner). Alle granny’s zijn vervolgens aan elkaar gehaakt, schikte hengsels erbij en toen... Toen lag de tas misschien wel een half jaar onderin de kast bij mijn ouders thuis. Het stofje voor de voering werd inmiddels ongeveer twee maanden geleden gekocht (volgens mij). Vorige week raapte ik eindelijk alle moed bijeen om de voering ook daadwerkelijk te maken! Zo gezegd zo gedaan dus, ik moest de voering en hengels alleen wel met de hand in en aan de tas naaien, want het paste bij lange na niet onder de naaimachine. Als ik ergens een hekel heb... Terwijl ik borduren dan wel weer heel leuk vind. Ach wat, de tas is af en mamma is er blij mee!
 
Liefs, Janne

4 opmerkingen:

 1. mooi kado!!!
  dr ligt hier ook voering naast een tas.. te wachten tot ik de moed heb.. alleen daarom haak ik al weinig tassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Harstikke leuke tas, kan me voorstellen dat je moeder er blij mee is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tas, Janne! Dat voeren is inderdaad een rot klusje... maar als het eenmaal gedaan is dan heb je ook wat :)

  BeantwoordenVerwijderen