zaterdag 4 mei 2013

Tassen voeren

Ik vind het heerlijk om tassen te maken. Alleen gehaakte tassen moeten eigenlijk wel gevoerd worden naar mijn mening, anders lubberen ze uit en dat is natuurlijk zonde. Nou is het over het algemeen niet mijn favoriete bezigheid om tassen te voeren, dus mijn tassen zijn dan heel lang bijna klaar. Eigenlijk wel zonde, maar ja zo is het nu eenmaal.

Van deze sjaal wil ik ook een tas maken.Ik haakte de sjaal, alleen hij is net de klein om hem twee keer om je nek te doen, dus dat is niet zo fijn. Ik vind het ook zonde om hem uit te gaan halen, bovendien is het garen dat is gebruikte voor de sjaal ook wat lastig om uit te halen. Maar als ik er nou een tas van maak, dan moet ik hem dus ook voeren... Nou ja, eerst maar een geschikt voeringsstofje opzoeken en dan zien we wel weer verder ;-).

Liefs, Janne

7 opmerkingen:

 1. hhahahah ik heb hetzelfde.. de tas haken is leuk.. af istie nog leuker.. maar dan ligtie heel lang ergens in een hoek.. tot ik eindelijk de moed heb om hem te voeren.. en ja.. dr ligt nog een tas te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En dat allemaal tussen het studeren voor je tentamen en het maken van je Thesis door? Waar vind je de tijd?
  Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt hoor.
  Liefs, je mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Janne,

  Via via kwam ik op je blog en wat maak jij ontzettend leuke dingen zeg!! Ik heb weer tal van ideeen door jou haha! Het lijkt me ontzettend leuk om je te volgen want kan bij jou denk ik een hoop inspiratie opdoen ;) Zelf ben ik begin dit jaar aan het haken geslagen...het is zo ontzettend leuk he! Ik wou alleen dat ik meer tijd had want heb 2 kleintjes rondlopen en dat is vaak niet handig om dan te haken dus haak ik meestal s'avonds....

  Oh sorry het is een heel verhaal geworden haha,anyway...ik hoop nog veel van je te zien!!

  Groetjes Henrike

  (www.eendraadjelos.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jee ben ik ook nog heel je blog aan het vervuilen...op een of andere manier plaatste ik het bericht 3x...sorry haha dus moest er 2 verwijderen...

  **sluipt nu weg**

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Henrike,
   Kan gebeuren, maakt niet uit! Leuk dat je zo positief bent over mijn werkjes :). Ik ben jou ook gaan volgen!
   Groetjes, Janne

   Verwijderen