dinsdag 7 mei 2013

Een nieuw project...

Ik kon het toch weer niet laten om aan dit project te beginnen. In een eerder blogbericht noemde ik het patroon en het feit dat ik het wilde gaan maken al, maar er moesten eerst andere dingen af. Nou er zijn al best wat andere dingen af, dat dat nog lang niet alles is doet er nu even niet toe ;-).

Waar heb ik het nou toch over? Ik heb het over een kleedje! Ik maak het van textiel garen en hier vind je het patroon. Dit is het beginnetje!

Ik kijk elke keer als ik de Action kom eventjes in het hoekje met haak- en breigerei. Ik hoop dan altijd dat er weer mooie kleurtjes textielgaren zijn binnengekomen en zo nu en dan val ik in de prijzen.
Er zijn dus al een aantal kleuren in de wacht gesleept en nu wordt het tijd om het kleed te maken! Ik vind het lastig om in te schatten hoeveel ik nodig ga hebben, de kans zit er in dat dat tegen valt, maar we zullen wel zien! Het hoeft geen heel groot kleed te worden, als het maar leuk staat bij mijn bankje :-). Wordt vervolgt...

Liefs, Janne

4 opmerkingen:

 1. Wauw mooi hoor, zal wel een klus worden als hij groter word
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat paarse begin is in elk geval al prachtig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh een vriendin van me was daar ook mee begonnen,maar het was niet meer te doen,zo giga zwaar om aan te haken en toen heeft ze de boel weer uitgetrokken,ha,ha...succes ik ben zeeer benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend zeg! Ik ben erg benieuwd hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien!!!

  Succes ermee!

  Groetjes Henrike

  (www.eendraadjelos.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen