dinsdag 9 juli 2013

Hesje = af!

In mijn vorige post had ik het over een hesje dat ik af heb. Ik vind hesje een beetje een stom woord, maar ik kan geen beter woord verzinnen helaas. Vestje zonder mouwen klinkt ook niet echt geweldig...

Maar goed, zo is ie geworden!
 
 
Ik ben er heel blij mee. :-) 

Als je goed kijkt naar mijn vorige post, zie je dat ik het hesje daar al draag!

In een nog oudere post heb ik het al over dit hesje, benieuwd? Deze post  bedoel ik en hier vind je het patroon! Het is wel een one size patroon, voor mij het het hesje eventueel een maatje groter gekund, maar zo past ie eigenlijk ook wel prima.

Ik geloof dat ik 5 bolletjes Catania Grande heb gebruikt en een haaknaald van 6 mm. Eigenlijk horen er volgens het patroon knoopjes op, maar ik vind dat niet nodig, dus ik laat hem lekker zo! Misschien maak ik binnenkort nog wel zo'n vestje, maar dan in een ander kleurtje, want hij was lekker snel klaar!

Hoewel... Misschien maak ik eerst maar eens een ander hesje/vestje/bodywarmertje. Trouwens, er liggen ook nog genoeg andere projectjes die half af zijn... En ik mag geen nieuw garen meer kopen van mezelf... ;-)

Liefs, Janne

8 opmerkingen:

 1. Super leuk! Echt mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi mooi mooi!!! Kan niet anders zeggen dan MOOI!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah mooi zeg dat hesje (ja in noem het ook vaak zo, zou het anders ook niet weten ;)). Ik heb hier ook nog een aantal onafgemaakte projectjes, oa zo'n soort hesje als hier dat een zomervestje met mouwen moest worden... En ik heb mezelf ook de belofte gedaan om voorlopig geen haakspullen meer aan te schaffen, want ik heb vandaag m'n voorraad opgeruimd en het blijkt nog heeeeeel erg veel te zijn, hahaha! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk hesje en zo handig! Ben benieuwd naar je andere projectjes, eerst die afmaken en dan heb je een goed excuus om nieuwe wol te gaan kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf gilet/mouwloos vest! Heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is echt heel erg leuk vind ik!Ik heb nog de drops big delight liggen....misschien een idee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow!!!! Dies leuk!!!

  Knap gemaakt meid!

  Liefs Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi ,
  Gaaf hesje, maar
  hoe doe jij die Rice stitch....
  Groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen