donderdag 1 augustus 2013

Nog meer knopen!

Ik vertel niet echt iets nieuws, maar ik heb het nog steeds vrij druk. Mijn thesis moet ondertussen echt bijna af. Aangezien ik beter presteer onder druk, begin ik er nu goed in te komen. ;-)

Maar, af en toe wat afleiding is zeer welkom! Het touwtjes knopen heeft me nog niet losgelaten. Dit bandje knoopte ik een aantal jaar geleden.


Hij heeft 30 touwtjes. Het patroon kreeg ik helaas niet meer terug gevonden.

Ik ben nu ook voor een collegaatje wat armbandjes aan het knopen met borduurgaren. Heel fijntjes dus. Lekker priegelen. Ik kon het ook niet laten om weer met een breder bandje te beginnen. Deze heeft 54 touwetjes, gewoon omdat het kan. ;-)


Hier kun je het patroon vinden. Als je wilt kun je het zelfs nog breder maken door een extra rij toe te voegen... Gewoon omdat het kan, of niet natuurlijk. ;-)

Ach, ik ga maar weer verder met mijn thesis! De pauze is weer voorbij.

Liefs, Janne

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Hee! Ik gebruik gewoon plakband en dan plak ik het op een prentenboek met een harde kaft. Die zijn niet zo dik, dus niet zo zwaar en A4 formaat en je kunt het dan overal mee naartoe nemen en je kunt zelfs op de bank knopen! Ik plak na een aantal rijen knopen vaak weer een nieuw plakbandje, want dat vind ik fijn werken. :-) Hopelijk geeft dit een goed antwoord op je vraag!

      Verwijderen