zondag 4 augustus 2013

Kuikens en iets dat nog op de foto moest...

Whoepsie, zo kijk je een paar dagen niet bij de kippen en zo heb je opeens een stel kuikens rondlopen. Mijn ouders kwamen terug van vakantie en dat was de verrassing. Niet helemaal handig van mijn zusje en mij, maar ach. ;-)

Als je goed kijkt zie je op deze foto onder de witte kip uit een pootje en een snaveltje van een kuikentje komen.


Het lijkt er alleen op dat de kuikens niet zo geliefd zijn bij hun oudere soortgenoten, dus we hebben ze nu binnen staan, zo krijgen ze het ook niet te koud (rare beesten eigenlijk, koud!?!? ;-) ).


Terug van vakantie zei mijn vader ook hoe handig zijn vaderdag cadeautje op vakantie was geweest! En toen bedacht ik me dat ik dat hier helemaal nog niet had laten zien.


Een heuse iPad hoes. Gehaakt met textielgaren van de action met een haaknaald van 15 mm. Ik geloof dat ik begon met een losse-ketting van 9 losse en daarna in elke losse een vaste heb gehaakt, maar dan rondom en op de hoek 3 vaste, dus in totaal 20 vaste rondom en toen zo door!

Het label heb ik heel kunstig in elkaar geflanst, al zeg ik het zelf. Voor de liefste pappa... Het scheelt natuurlijk dat ik er maar ééntje heb... ;-)

 Liefs, Janne

2 opmerkingen:

  1. Leuk die kuikens. Je hebt toch wel "mams" erbij gelaten hé, anders krijgen ze het zeker te koud!. Succes met die kruimeltjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor die kuikentjes en fijn dat je vader zijn hoes als fijn heeft ervaren.
    groetjes Jokie

    BeantwoordenVerwijderen