vrijdag 7 juni 2013

Omslag sjaal af!

Jippie, mijn sjaal is af! Eigenlijk is hij al een paar weekjes af, maar ik had hem nog steeds niet op de foto gezet. Ik maak altijd foto's met mijn telefoon, omdat ik geen camera heb, daardoor zijn de foto's toch helaas iets minder mooi dan op de meeste blogs. Gelukkig gaat het om het werk en niet om te foto's, dus tadaa!


Ik heb de sjaal al best wel veel omgehad, aangezien de temperatuur pas deze week een beetje begint te stijgen.

Ik heb het al wel verteld, maar hier nog een keertje, het patroon komt dus van Garnstudio. Ik had twee bollen verloop wol van de Wibra en daarmee heb ik de sjaal gemaakt. Toen de wol op begon te raken begon ik met de rand, ik had het alleen een beetje verkeerd ingeschat dus ik heb maar 3 toeren van de rand gehaakt, maar ach zo is het ook prima! :-)

Ik heb al best wel wat reacties gehad van mensen dat ze het zo'n mooie sjaal vinden, dus dat is natuurlijk leuk! Als ik deze sjaal nog een keer zou maken zou ik denk ik een iets grovere haaknaald nemen, dan wordt hij nog net iets groter en duurt het wat minder lang. Maaar, voorlopig even geen sjaal, ik ben nog met genoeg andere dingetjes bezig!

Liefs, Janne

8 opmerkingen:

 1. O, dit is een mooie omslag sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi deze omslagdoek Janne, vind het zo leuk dat je dan met een paar bollen wol van de Wibra zo iets moois kan maken.....en ik ben blij dat je volger bent geworden;) Alvast een fijn (haak)weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie sjaal! Stiekem ben ik wel erg blij dat je paspop hem voorlopig mag dragen en jij hem zelf niet nodig hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk dan was er toch iemand blij met het minder mooie weer ;-) Mooie sjaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hij is prachtig.. ik ben gek op verloopgaren.. heb het ook wel in huis.. maar vind het "zonde" er mee te breien ahahaha idioot he??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi zeg! Ik heb pas wol voor mijn verjaardag gekregen, omdat ik precies dezelfde sjaal wil gaan (h)maken! Leuk om te zien, dat nog meer mensen iets met dit patroon gedaan hebben.
  Leuke wegblog trouwens:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooi, en niet gek hoor dat meerdere mensen hem willen maken. Mooi garen ook.

  BeantwoordenVerwijderen