dinsdag 11 maart 2014

Kriebels en groot project af

Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb echt zin om te freubelen! Ik heb het idee dat het door het heeerlijke weer komt, maar het kan ook gewoon komen doordat ik vrijdag een tentamen heb en hard aan de studie moet... Ik houd me in en tot nu toe lukt dat nog goed, dus dat houden we hopelijk nog even zo.

Ik heb het er al vaak over gehad dat ik een poncho ging maken en daarna dat ik die aan het maken was... Raad maar wat ik nu ga vertellen... Hij is AF!! Jippie! Eigenlijk is hij al een paar weken af, maar hij lag bij mijn ouders en ik vergat steeds om er een foto van te maken. Deze foto is nou niet dat je zegt, 'wauwie wat een top foto', maar het is een foto. Wie weet maak ik er binnenkort nog wel eentje als ik hem aan heb, dan zie je beter hoe dat hij uitkomt. Maar blabla, hier is ie dan!!Het is dus uiteindelijk dit patroon van Drops geworden. Het is eigenlijk wel een breipatroon, daarom heb ik het omgezet naar een tunisch haak patroon. Ik heb Bianca garen van de Wibra gebruikt en een tunische haaknaald van 6 mm. Ik ben er super blij mee! Hij zit misschien een tikkeltje strak en hij krult een beetje om, maar dat is ook wel weer lekker en leuk. Ik wil hem nu over mijn (nep)leren jasje gaan dragen, vooral 's ochtends is dat nog wel lekker. De winterjas kan alweer bijna de kast in, dus ik ben klaar voor het warmere weer. Overigens is het ook geen ramp als de poncho daarna alweer te warm wordt hoor, in de herfst is hij ook weer (of eigenlijk nog steeds) leuk! :-)

Liefs, Janne

3 opmerkingen:

  1. Hij is leuk! Mooie kleur (die ligt hier ook tussen de voorraad).
    Heel veel succes vrijdag, maak er wat van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. yeah, fijn dat ie af is! Kun je hem gelijk gebruiken, want ja het is vooral sochtends nog erg fris buiten, maar smiddags heel lekker (poncho zonder jas?). Of uit de wind in het zonnetje al lekker zo in je shirt, hihi. Succes met je tentamen!

    BeantwoordenVerwijderen