zaterdag 21 december 2013

Weer lekker aan de slag!

Jaaa, eindelijk vakantie, dat betekent dat ik weer aan de slag kan! De haaknaald wordt eindelijk weer opgepakt. Ik heb al een paar daagjes vrij gehad, dus ik zag eindelijk kans om twee opdrachten af te maken.

Voor het nichtje van de vriend van mijn zus (volg je me nog?) moest ik nog een 'verschikkelijke ikke'-muts (minion muts) maken. Ook deze is weer redelijk gelukt!


Ik denk eigenlijk dat ik de allereerste (zie onderaan deze blog) die maakte nog steeds het leukste vind, maar deze is ook geinig! :-)

Verder heb ik de sjaal voor de partner van mijn nicht afgemaakt! Ik was er al een tijdje mee bezig, maar nu heb ik hem eindelijk echt af gemaakt. Gelukkig is nog steeds niet echt koud, dus had het niet zo'n haast. Vanmiddag heb ik lekker zitten haken op de bank...En het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. ;-) (En eindelijk heb ik een keer wat betere foto's gemaakt, dan jullie de laatste tijd van me gewend zijn!)


En nou weer lekker verder met de projectjes die ik nog voor mezelf in gedachten had, daarover later meer. Ook ben ik lekker aan het borduren. Ik kocht een pakketje bij de Action. Ik ben al een eind op weg, alleen nog lichtblauw!


Nou, er zal binnenkort wel weer wat van me verschijnen, een maand niks schrijven is eigenlijk niet de bedoeling, helaas is het soms niet anders!

Liefs, Janne

1 opmerking: