zondag 29 december 2013

Lesje geven en neushoorn af!

Heeerlijk die vakantie! Ik heb me nog geen seconde verveeld en ik zou het nog wel wat langer vol kunnen houden. Gelukkig hebben we nog een weekje, al zal de week zo omvliegen.

Ik heb natuurlijk veel gezellige dingen gedaan en kerst gevierd, maar ook heerlijk gehaakt! Afgelopen maandag gaf ik een vriendin ook een lesje haken. Dit wat het resultaat:


Best goed voor een eerste keer toch? Het viel me tegen om het uit te leggen aan iemand anders, maar uiteindelijk lukte het toch aardig.

Met mijn verjaardag kreeg ik dit boekje


En dat heb ik maar aan mijn vriendin uitgeleend. Er staat best duidelijk in hoe je verschillende steken en dergelijke moet doen. Ook staan er echt een aantal super leuke patroontjes in, die staan weer op de to do-lijst. ;-)

Verder ben ik zelf druk met verschillende projecten waar ik eerder al over geblogd heb, maar die nog steeds niet af zijn. Ook begin ik af en toe tussendoor aan iets nieuws. Ook nu weer en het is af! Het is een cadeautje voor mijn zusje. Ze krijgt het vanavond, dus ik hoop niet dat ze toevallig net vandaag op mijn blog kijkt, maar waarschijnlijk niet, dus jullie mogen hem alvast zien!


Ik maakte deze neushoorn al eerder. Het is gemaakt met behulp van een kooppatroon van Pepika, dat je hier kunt vinden. Er staan nog meer leuke patronen op haar site! Aan het rendier waag ik me misschien ook ooit nog wel. Maar voor nu is deze neushoorn goed gelukt! Dus hier nog even een zijaanzicht:


En dat was hem weer, waarschijnlijk komen er nog wel wat dingetjes af komende week, dus dan horen jullie weer van mij!

Liefs, Janne

3 opmerkingen:

  1. Prachtige neushoorn. Dat was vast een flink haakklusje.
    Leuk dat je jouw vriendin ook enthousiast maakt en leert haken. Na jou uitleg en met het fijne haakboek gaat ze er vast verder mee aan de slag.

    Fijne zondag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen