woensdag 4 september 2013

De goede dingen van ziek zijn

Als je ziek bent, al is het maar een beetje, dan moet je goed voor jezelf zorgen natuurlijk... Stiekem is het dus ook wel een heel klein beetje fijn. Want je mag lekkere sapjes drinken en heeeel veel thee. Als je keelpijn hebt mag je ook ijsjes eten! Het fijnste is het als je pappa/mamma/man/vrouw/vriend/vriendin in de buurt is die al die dingen voor je aansleept. Het allerbeste is het als je moeder speciaal bouillon voor je maakt, wat mij betreft hoort dat gewoon bij ziek zijn. Ik heb ook wel eens zelf bouillon gemaakt toen ik ziek was, maar dat was totaal niet hetzelfde. Bovendien mag je zoveel televisie en films kijken als je maar wilt - onder je dekbed op de bank -. En als je echt ziek bent geweest, moet je daarna ook uitzieken en in die tijd ben je ook weer in staat om lekker te freubelen of een boekje te lezen - onder je dekbed op de bank -. De nadelen laten we voor het mooie nu maar gewoon buiten beschouwing. Gelukkig ben ik niet zooo ziek, gewoon een beetje kwakkel. Daarnaast ben ik geen watje, dus we proppen gewoon wat paracetamol naar binnen en we gaan door. Eigenlijk is dit dus nu niet helemaal van toepassing, maar ik moest gewoon aan denken. :-)

Hihi, deze vond ik ook wel leuk.


Ik vind het leuk om een beetje te babbelen hier merk ik en het is mijn blog, dus ik doe dat ook gewoon lekker! Hopelijk vinden jullie het wat en anders moet je er maar overheen lezen. ;-)

Het handwerken en dergelijke blijft ook nog komen hoor, no worries. :-)

Liefs, Janne

5 opmerkingen:

 1. Kijk, dit soort fijne zorgzaamheden worden toch altijd weer nog fijnere herinneringen :-) Koester ze maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heerlijk, ieder nadeel heeft zijn voordeel.
  Wat een fijne herinneringen, voor nu; BETERSCHAP !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dromen van een beetje ziek zijn en lekker vertroetelt worden. Klinkt aantrekkelijk. En leuk dat je deze gedachten met ons deelt.

  Groetjes en blijf vooral gezond, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha,ha,ha....ik heb genoten van je blogverhaaltje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je niet zó ziek bent dat je je zo heerlijk kunt laten vertroetelen... ;) Beterschap in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen