dinsdag 3 september 2013

Beetje ziekjes...

Oh bah! Ik ben een beetje ziekjes. :-(


Het begon gisterochtend met keelpijn, maar 's avonds kwam daar helaas hoofdpijn bij en ook een klein beetje rugpijn. Pfoee.. Lang leve de paracetamol en gelukkig (klinkt stom) begin ik nu te snotteren. Ja gelukkig, want daardoor lijkt de keelpijn iets minder! Al kan dat ook door de paracetamol komen...

Nou goed, na college toch maar rustig wat gezonde boodschapjes gedaan en vanavond lekker niks. Misschien haak ik nog lekker een stukje verder aan mijn vakantie projectje. Die heb ik nog niet laten zien... Ik laat hem lekker ook pas zien als hij af is. ;-) Ik zal wel verklappen dat ik haak met een mooie kleur Drops Safran en dat ik dit patroon volg. Ik liet dit patroon ook al zien in één van mijn best gelezen posts.

Ik ben het snoertje van mijn telefoon vergeten bij mijn ouders, dus sowieso nog even geen foto's helaas.

Liefs, Janne

7 opmerkingen:

 1. Nou maar ff rustig aan doen dan. En beterschap.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh meissie heel veel beterschap toegewenst van mij....het schijnt te heersen hoorde ik gisteravond en ja we gaan weer langzaam aan de snotterperiodes in :-(.Mede daardoor heb ik zo'n hekel aan de winter,al dat dik inpakken tegen de kou en dat kwakkelende gevoel vaak van net niet ziek zijn,de rest van het gezin waarvan er altijd wel een loopt te snotteren of te bulderen....gezond weer zeggen ze wel eens als het goed hard heeft gevroren en het is droog,ha,ha....ik vraag me dan ook altijd af waarom er s'winters altijd zoveel mensen ziek zijn en lopen te kwakkelen hoewel dat in de zomer helemaal het geval niet is.Maar goed ik hoop dat je gauw weer opgeknapt bent en ja naar je vakantie project ben ik erg benieuwd!Het patroon ziet er in elk geval erg goed uit!


  grtzzzz
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen