vrijdag 12 juli 2013

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

Ik ben net gezellig bij een vriendinnetje in Utrecht wezen eten. 'Even' heen en weer met de bus...


En dan kan dit natuurlijk niet ontbreken onderweg. ;-)


En nu is het dan echt bijna zo ver. Ik ga morgen lekker een weekje naar de zon! Dat betekent wel dat we gaan vliegen... Een beperking in kilo's vind ik vreselijk en ik ben al de hele week in mijn hoofd mijn koffer aan het inpakken. Daarnaast heb ik ook geen weegschaal, dus moet ik gaan inschatten hoe zwaar mijn koffer ongeveer is, daar ben ik helaas ook niet erg goed in.

Nu de belangrijke vraag, welke handwerkspullen zal ik meenemen? Ik ga denk ik voor mijn neonroze hemdje in de maak. 6 bolletjes van 50 gram is te overzien. Ik ben dan alleen wel weer bang dat ik hem heel snel af heb, dus ik neem ook nog wat te borduren mee denk ik, dat weegt bijna niks en daar kun je heerlijk lang mee bezig zijn! Een puzzelboekje en een boek laat ik uiteraard ook niet ontbreken.

Nou, ik ga lekker genieten en het zal hier minimaal een weekje rustig zijn. Hasta más tarde, oftewel, tot later! (Tenminste ik hoop dat het dat betekent ;-) )

Liefs, Janne

7 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier! Ik snap je dilemma. Ik ben ook al aan het nadenken wat ik mee zal nemen.

  Liefs, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oww erg he dat je haast niks mag meenemen.. ik heb een koffertje op wieltjes dat prop ik altijd vol.. dan is het meestal goed.. maar ja.. ik ga dan naar mijn man en schoonfamilie en die willen zoveel dat het meestal vol zit met spulletjes voor hen en heb ik gewoon 4 stel kleding overelkaar heen aan ahhaha en prop ik het teveel aan kleding in mijn handbagage als alles gewogen is.
  ik ga altijd swinters.. dus is het niet gek als iemand aangekleed is met vest, legging, rok en een stuk of 8 hemdjes .. ahah althans.. dat maak ik mezelf wijs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat je naar de zon gaat! Veel plezier!!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een fijn vooruitzicht! Waar ga je heen? Of heb ik dat ergens gemist? Je spaans is in ieder geval goed, niks meer aan veranderen :-) buen viaje, cuidate!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen