donderdag 16 januari 2014

Nog wat vakantie projectjes

Oepsie, shame on me, ik plan al twee weken om een berichtje een schrijven, maar het komt er maar niet van! Ik heb nog wat leuke dingetjes die ik heel graag aan jullie wil laten zien.

Waarschijnlijk weet niemand het meer, maar afgelopen zomer ben ik aan project begonnen en daar deed ik toen een beetje geheimzinnig over... Nou, het is af hoor!! In de kerstvakantie heb ik het eindelijk afgemaakt. Het moest geblockt worden en er moest nog een rand omheen. Dan denk je dus: 'Oh ik ben bijna klaar', maar stiekem valt dat tegen. Ik vond het wel een heel leuk project om te maken, dus ik moet niet zeuren ;-).

Tadaaaa!!


Ik heb zelf maar even model gestaan, ik was alleen nog niet helemaal wakker zo te zien ;-).
Het patroon heb ik eerder genoemd in één van mijn meest populaire blogberichten. Ik zal het patroon voor de handigheid nog een keertje noemen, hier moet je wezen! Ik heb als garen Drops Safran in de kleur Petroleum gebruikt. Ik heb nog een paar bollen over, dus daar kan ik ook nog iets leuks voor gaan verzinnen! Het leuke van deze omslagdoek is dat je hem meerder manieren kan dragen en dat vind ik wel echt heel tof.

In de tweede week van de vakantie heb ik ook nog een dagje zitten naaien met mamma. Ik had nog een paar stofjes liggen en van één lapje heb ik dit shirtje gemaakt.


Ik ben er blij mee en hij zit ook echt lekker! Mamma heeft hetzelfde model gemaakt, maar dan met een ander stofje. Ook super leuk (maar geen foto)! Mijn shirtje is ook leuk met een zwart colbertje en dan staat het nog best chique, dus ja happy me! :-)

(Hopelijk) binnenkort meer, want er zijn nog een paar vakantieprojectjes die echt bijna af zijn...

Liefs, Janne

9 opmerkingen:

  1. Je omslagdoek-met-mogelijkheden is echt gaaf! Mooi gedaan! De kleur staat je heel goed en het patroon is mooi.
    Ik vind je blouse ook erg mooi, heel chique, maar ook casual te dragen op bv een jeans.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt heel mooi geworden zeg kleur staat je ook mooi ,shirt is ook mooi gelukt ,gaaf stofje, je hebt altijd zo,n fijn gevoel he als je iets klaar hebt .in zo,n om slagdoek gaat best wel veel tijd zitten ,grtjs.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa krulstaartje is terug! Wat een mooie omslagdoek, een flink project zo te zien. En knap hoor, dat naaien. De naaimachine staat me ook zo aan te kijken, maar ik hou het even bij de haaknaald...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah, hoe tof!! (allebei!) Mooi kleurtje ook, je omslagdoek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ohhh ik herinner me nog dat je deze ging maken,hij is prachtig geworden en staat je ook prachtig in die mooie petrol kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, heel erg mooi en multifunctioneel die omslagdoek! Superleuk. Je zelfgemaakte shirt is ook mooi zeg! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. schitterend shirtje zeg!!!! het patroontje komt heel mooi uit!
    en je omslagdoek is geweldig.. heerlijk warm!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is inderdaad een mooie omslagdoek. En ik heb hem in levende lijve mogen zien. Ik ben dus die genoemde mama....
    Mijn bloesje is bruin. We hebben bij Janne wel moeten zoeken om het toch nog uit de stof te kunnen krijgen, we hadden eigenlijk een beetje te weinig stof. Maar het resultaat mag er zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig! Wat een heerlijk kleurtje :)

    BeantwoordenVerwijderen