donderdag 2 maart 2017

Gehaakte lampen

En toen was het opeens alweer twee maanden geleden dat dit samenwonende, niet-meer-studentje een blog schreef! Oepsiedoepsie... Nou ja, er zijn veel balletjes die hoog gehouden moeten worden. Ik heb nu lekker een weekje vakantie, dus eindelijk de beloofde mooie lampen. De kussens zijn ook af, maar die volgen later. :)

Met het garen dat ik ook voor het hoesje voor het kringloopkrukje heb gebruikt, heb ik twee lampen gehaakt. Eén voor boven de salontafel en één voor in de keuken. Ze zijn echt goed gelukt! Het was een beetje puzzelen in het begin, want ik heb het patroon zelf bedacht, maar uiteindelijk kwam het dus helemaal goed!

Van begin...


Naar halverwege...


Naar één lamp af...


Naar twee mooie, hangende lampen...!!!


Ik heb nogal veel foto's... Eigenlijk heb ik er nog meer, volgens mij ben ik een beetje trots, haha. Oké, nog één foto...


Leuk hè? Het patroon dat het geeft op de muur als het donker is en de lamp dus aan, geeft het nog weer net dat beetje extra!

Ik ben dus heel erg blij met hoe de lampen zijn geworden. De kussentjes zijn ook echt mooi geworden, die laat ik binnenkort zien. Verder ben ik nu voor mijn ouders lampen aan het haken, want die vonden het wel wat hebben. Genoeg zaken om binnenkort nog over te bloggen! Ik zal proberen om niet weer twee hele maanden te wachten, want eigenlijk is het ook super leuk om te doen.

Liefs, Janne

3 opmerkingen: