zondag 23 juni 2013

Ik ben er nog!

Hèhè, eventjes rust en ook eindelijk tijd om weer eens een (kort) berichtje te schrijven. Ja ja, ik ben er nog. ;-)


Allereerst, heel erg bedankt voor alle lieve reacties! Ik zeg het eigenlijk nooit en dat hoeft natuurlijk ook niet per se, maar ik vind het ontzettend leuk als ik lieve, leuke, aardige, gezellige, etc. reacties krijg van jullie. :-)

Goed, nou ik heb het nog steeds druk, druk, druk. Dus heel veel meer dan de afgelopen week zal ik niet gaan plaatsen voorlopig, maar misschien went het al wel een beetje en krijg ik het bloggen er dan weer een beetje tussendoor gepland.

Aan haken kom ik eerlijk gezegd ook niet heel veel toe. Al heb ik wel een voorzichtig beginnetje gemaakt aan de poncho waar ik het al een paar keer eerder over had. Ik heb dus ook eindelijk kunnen kiezen welk patroon ik het liefst wil gebruiken. Het is nog niet veel maar, maar het is wat!

Daarnaast heb ik een projectje bijna afgerond... Ik hoop het deze week nog te kunnen showen!

Ik had het over rust, maar eigenlijk moet ik nog even aan de bak. Er staat nog het één en ander aan afwas en ik moet nog een beetje opruimen... Anders wordt mijn vriendje straks boos als hij hier komt slapen. ;-)

Maar...


Nou goed, hopelijk tot snel!

Liefs, Janne

2 opmerkingen:

  1. Hopelijk heb je het niet vervelend druk. Als de drukte je ook nog wat oplevert is het niet zo erg om druk te zijn, toch? Heel veel sterkte/succes, we zien je vast wel weer verschijnen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gewoon rustig blijven dan blijft het leuk aan een overwerkte Janne hebben we niks XX suc6 he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen